Spring naar inhoud

Prachtvideo van G-Star

1 april 2013

Alweer op 15 januari 2013 presenteerde G-Star de nieuwe Spring/Summer campagne 2013: The Art of RAW. De campagne moet de fascinatie van G-Star tonen met de vele facetten van RAW in onverwachte combinaties, zoals te zien aan de Skeleton Dog in de campagne en de kunstzinnige samenwerking met producer van elektronische dancemuziek Skrillex. De kern van de campagne, een animatievideo met een presentatie van het denimproductieproces, sinds kort online, verdient speciale aandacht. Stukje op MarketingTribune.nl.

From → Design vertical

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: