Spring naar inhoud

Hummus en Mexicanen

16 mei 2013

Waarom verkoopt een geliefd koekjesmerk minder dan op basis van voorkeur mag worden verwacht? Hoe verkoop je Hummus aan Mexicanen? Welke emotie is verbonden aan de ‘ideale verzekeraar’? Jan Kienhuis van epiphany geeft tijdens het Marketing & Design Congres 2013 op 20 juni a.s. antwoord. Aan de hand van een aantal cases (als Philips, Zurich, United Biscuits en PepsiCo) laat hij zien hoe design het probleem en de oplossing kan zijn.

Het Marketing & Design Congres 2013 staat volledig in het teken van acountabillity van design en is daarmee een aanrader voor elke marketingcommunicatieprofessional en designmanager die zijn designinspanningen en -investeringen heeft te verantwoorden aan directie of opdrachtgever.

Lees verder op Marketingtribune.nl.

M&D 2013 Jan Kienhuis

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: