Spring naar inhoud

Grunn, groener, groenst!

16 oktober 2013
Heineken (2)
Heel Grunn wordt groen, kopte Heineken gisteren op Facebook. En dat klopt! Al 125 jaar. Want zo lang bestaat Hooghoudt al. Ons groen zit zelfs in het provinciewapen. We zijn er trots op dat Heineken zich nu bij ons aansluit. Want bier en jenever gaan natuurlijk prima samen. Een kopstootje, wie kent ‘m niet? En Heineken, als jullie nu ook echt Gronings zijn, dan mogen jullie natuurlijk een wens doen voor onze verjaardag. Dat kan via 125jaarhooghoudt.nl. Misschien een paar flesjes van onze rijke jenevers voor jullie 150ste verjaardag? Die komt immers ook al snel dichtbij…#hooghoudt125

//

Bericht door Hooghoudt op Facebook.
Credits: Erik Meijerink, Dizain

From → Hooghoudt

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: