Spring naar inhoud

Niels Grootenboer marketingmanager Hooghoudt

11 februari 2014

Niels Grootenboer is de nieuwe marketingmanager van Hooghoudt. De Groningse familie distilleerderij geeft met de benoeming een volgende impuls aan de toekomst van jenever.
________________________________________

Grootenboer zal zich focussen op aankomende productintroducties en het tonen van Hooghoudts nieuwe gezicht: ‘Jenever is een rijke drank. Veel natuurlijke ingrediënten, kruiden en een verfijnd, ambachtelijk proces zorgen voor diversiteit en een scala aan mogelijkheden. In jenever valt veel te ontdekken, iedere jenever heeft zijn eigen smaak. Ik kan niet wachten de verschillende verhalen van dit prachtige merk naar buiten te brengen.’

De nieuwe marketingmanager van Hooghoudt was tot voor kort trade marketing manager bij H.J. Heinz. Daarnaast is hij is eigenaar en oprichter van B&G Foodfactory.

De nieuwe marketingmanager volgt Annelie Verstraaten op. Verstraaten was vanuit haar marketingbureau Merkwijs marketingmanager ad interim voor Hooghoudt.

Niels Grootenboer-Hooghoudt

De rijke wereld van jenever
Het nieuwe gezicht van Hooghoudt, is een gezicht waarin traditie en vernieuwing elkaar vinden. Hooghoudt gelooft in de toekomst van jenever en werkt met enthousiasme en liefde voor het vak aan nieuwe jenevers. Ontdek de rijke wereld van jenever en de aandacht voor bijvoorbeeld kruiden en specerijen in de pas geïntroduceerde Rijke Jenevers (no. 24, no. 45 en no. 67) en de Bruine Jenever. Nieuwe introducties volgen.

hooghoudt-flessen-smaken

From → Hooghoudt

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: