Spring naar inhoud

Fill your own met de Tea Bar tea clutch

13 maart 2014

tea-clutch-1
Stijlvol statement van PROUDdesign
PROUDdesign ontwikkelde een bijzondere en stijlvolle losse theeverpakking voor Tea Bar: de ‘tea clutch’. De clutches zijn hersluitbaar en bevatten losse thee en vijftien lege theezakjes. Om waar en wanneer je wilt te genieten van je favoriete thee. De stijlvol vormgegeven clutches komen in drie smaken of beter gezegd drie stijlen. Find your own personalitea!

Fill your own
Met de tea clutch creëerde PROUDdesign een persoonlijk accessoire voor vrouwen, opvallend en stijlvol. Afgeleid van een shagverpakking, maakt de tea clutch plaats voor fill your own in plaats van roll your own.

Stijl-statement

De clutches zijn bedrukt met herkenbare stof- en materiaalpatronen uit de mode, de binnenvoering is opgebouwd uit het Tea Bar-merkmotief. De clutch gaat open en dicht met een hersluitbaar label dat ook vormen uit de mode gebruikt en de namen -Choco Chanel, Champ Chique, Mango Madness-, maken het ‘stijl-statement’ af.

Find your own personality
De winkel en webshop van Tea Bar bieden een nieuwe thee-ervaring. Met losse thee kan je je persoonlijke thee-blend samenstellen volgens Tea Bar’s manifesto: ‘create your own personalitea’.

Credits
Klant: Tea Bar
Concept: Steven de Cleen
Designer: Gertjan Muishout

PROUDdesign
Elk merk heeft iets om trots op te zijn. PROUDdesign zoekt dat en maakt het visueel en tastbaar. Zodat merken én mensen trots en zelfvertrouwen uitstralen. PROUDdesign is een toonaangevend Nederlands packaging- en branddesign bureau en werkt voor merken als Brabantia, Arla en Hero.
tea-clutch-2
tea-clutch-6-Choco Chanel
tea-clutch-7-Mango Madness

From → PROUD Design

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: