Spring naar inhoud

Design in business

1 mei 2014

Om verpakkingsontwerp onder de aandacht te brengen bij studenten, jonge ontwerpers en marketeers is de BNO Packaging Talent Award ontstaan. Studenten en jonge ontwerpers uit de creatieve sector worden uitgedaagd om een verpakking te ontwikkelen voor een opdrachtgever uit de praktijk. Hooghoudt en Marqt werken mee aan de prijs en stelden een briefing op voor een verpakking. We vragen Joost van Gelder van Marqt en Niels Grootenboer van Hooghoudt naar het belang van design.

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: