Spring naar inhoud

Tradition is what defines a group

30 juli 2014

Hooghoudt en Kensington trekken de komende tijd gezamenlijk op. De Groningse familiedistilleerderij en de Utrechtse band zullen tradities en mooie momenten delen. De release van “Rivals”, het derde album van Kensington, is de kick off van het ‘gezamenlijke avontuur’.

Vanaf 8 augustus aanstaande, de dag dat Rivals uitkomt, is de ‘ontdekkingstocht’ met name online te volgen.

foto-bart-heemskerk
Foto: Bart Heemskerk

Tradition is what defines a group
Een groep vrienden deelt eigen tradities en rituelen waarmee ze zich onderscheiden van anderen. Samen beleef je mooie momenten. Hooghoudt en Kensington groeien beiden vanuit die ontstane tradities en vinden elkaar in passie en liefde voor het vak. Hooghoudt heeft ruim 125 jaar ervaring in het maken van jenever. Ze zetten al hun ervaring, expertise en gebruiken in voor de ontwikkeling van nieuwe jenevers. Kensington is een hechte vriendengroep met een heel eigen cultuur. Ook zij komen vanuit hun tradities en rituelen tot nieuwe muziek. In de campagne worden die traditie en rituelen gevierd, want juist die maken dat mooie, nieuwe dingen en momenten ontstaan.

Karina Zuiderveen, brand manager Hooghoudt: ‘Kensington is een hechte groep. De vrienden kennen elkaar door en door en hebben een eigen cultuur gecreëerd die alleen geldt binnen hun band. Samen maken ze muziek vanuit passie en liefde voor het vak. Ondanks hun groeiende succes blijft de band autonoom en vinden ze steeds manieren om te vernieuwen. Hooghoudt bestaat sinds 1888 en heeft eenzelfde passie en liefde, maar dan voor jenever. Hooghoudt blijft bij zichzelf en gaat met de tijd mee door nieuwe jenevers te ontwikkelen.

Kensington
Kensington is een Nederlandse rockband uit de stad Utrecht. De band werd opgericht in 2005 en heeft sindsdien twee albums uitgebracht: Borders en Vultures. Het derde album Rivals, verschijnt op 8 augustus.

Hooghoudt
Grietje en haar man krijgen in 1888 een bijzonder idee. Eentje van smaak, kleur en geur. Het idee krijgt vorm in een keldertje aan de Oosterstraat in het centrum van Groningen. De geliefden bereiden er vol overgave likeuren en regionale dranken. Ze ontdekken al snel de rijke wereld van jenever. Het is de start van een grote, mooie ontdekkingstocht die nog lang niet stilstaat…Tegenwoordig werkt de vierde generatie Hooghoudt met dezelfde passie en liefde aan nieuwe smaken en distillaten.

Bruine Jenever
Met meester distilleerder Frank Leystra ontstaan jenevers waarin traditie en vernieuwing elkaar vinden. Jenevers zoals Bruine Jenever. Vol en warm van smaak. Naast de jeneverbes proef je kaneel, vanille, zoethout, grapefruit en kandij. Een verassende en eigentijdse jenever zowel lekker puur als in de mix met bijvoorbeeld ginger ale, ijs en een schijfje limoen.

From → Hooghoudt

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: