Spring naar inhoud

Tijdelijk restaurant zoekt naam

24 oktober 2014

Let's Gro pop up restaurant

Op 21 & 22 november 2014 opent een uniek pop up restaurant slechts twee keer zijn deuren. Dit gebeurt op een ultrageheime locatie in de binnenstad van Groningen. De initiatiefnemers zijn op zoek naar een creatieve en passende naam voor het restaurant en vragen Groningers mee te denken. De inzender van de leukste naam krijgt een diner voor twee in het bijzondere restaurant.

Meedoen aan de naamwedstrijd kan tot zaterdag 1 november 2014 door een mail te sturen naar info@baxbier.com.

De bedenkers van het pop up restaurant, willen Groningers inspireren met lekker en goed eten en zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met duurzame, lokale producten. Voor 35 euro ontvangen gasten een spannende en vooral lekkere combinatie van eten, drinken en entertainment.

Pop up restaurant Let’s Gro
Het pop up restaurant is onderdeel van Let’s Gro, het inspiratiefestival voor en door Groningers. ’t Feithhuis, Bax Bier, Hooghoudt, Noorderpoort en Youth Food Movement Groningen staan twee avonden garant voor een uniek diner mét opsmuk. Voor ‘een heuse beleving van de betere keuken’, spelen de bieren van Bax Bier en de jenevers van Hooghoudt natuurlijk een belangrijke rol in en bij de gerechten.

Reserveren
Beleef op 21 of 22 november een onvergetelijke avond vol verrassingen in Let’s Gro’s pop up restaurant. De geheime locatie is bescheiden in oppervlakte, reserveer dus snel.
Op beide avonden zijn twee shifts. Eentje om 17:30 uur en een om 20:30 uur. Reserveren voor vrijdag 21 of zaterdag 21 november kan door een mail te sturen naar info@baxbier.com met daarin gewenste avond, tijd en het aantal personen.

Let’s Gro #040
Wat: Pop-up restaurant
Datum: vrijdag 21 november en zaterdag 22 november
Tijden: 17.30 uur en om 20.30 uur
Locatie: geheim
Reserveren: stuur een mail naar marloes.baxbier@gmail.com met daarin gewenste avond, tijd en het aantal personen.
Initiatiefnemers: Bax Bier, ‘t Feithhuis, Hooghoudt, Youth Food Movement en Noorderpoort

Let’s Gro #040

From → Hooghoudt

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: