Spring naar inhoud

Daar waar product en merk één zijn

18 november 2014

DPDI #1: Brandnew, DreamCatch, BTM, Flex/The Innovationlab en Millford

Benadert u packaging design als integraal onderdeel van uw branding? Het loont. Leden van het Dutch Packaging Design Initative (DPDI) steken hun hand daarvoor in het vuur. Vijf afgevaardigden van deze club, die zich inzet voor de positie en ontwikkeling van verpakkingsontwerp in Nederland, spreken zich uit. Roel Keizer, eigenaar en strategie directeur van DreamCatch: ‘Wil je als merk een relatie met je beoogde doelgroep bouwen, dan zul je dit vanuit elke vezel moeten doen. De verpakking is een van die vezels, maar wel een belangrijke. Product en merk worden in packaging letterlijk één.

Hier het artikel in MarketingTribune [pdf].

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: