Spring naar inhoud

Premiumness met Jan Boelo

21 maart 2015

Aankondiging Chapter Friday - JAN BOELO

Hooghoudt_JANBOELO

Premiumness met Jan Boelo
Modeontwerper Jan Boelo en Premium Jenever, Hooghoudt’s nieuwste trots, hebben elkaar gevonden. Net als Hooghoudt heeft de geboren Groninger een grote liefde voor ambacht, oog voor kwaliteit en veel innovatielust. Als de ontwerper is Premium Jenever vol van karakter, verfijnd én uitgesproken.

‘Partner in Crime’
Jan Boelo is een innovatieve vakman. Met heel zijn hart altijd op zoek naar het beste ontwerp, de beste kwaliteit, de beste materialen. In het brengen van premiumness, vindt Hooghoudt in Jan Boelo een partner in crime.

Chapter Friday
Hooghoudt is partner van Chapter Friday, de show van modeontwerper Jan Boelo. De show is op 3 april 2015 in club Paradigm in Groningen. Jan Boelo presenteert zijn collectie Herfst/Winter 2015-2016.

Klik hier voor kaartjes.

Hooghoudt Premium Jenever: een nieuwe jonge jenever
Het vraagt ultieme beheersing van het complexe distilleerproces, maar het is gelukt! Na ruim twee jaar intensief experimenteren geeft Hero Jan Junior, de derde generatie Hooghoudt, zijn goedkeuring. Hij zet persoonlijk zijn handtekening en laat Hooghoudt Premium Jenever de markt opgaan. Alle kennis en liefde van Hooghoudt voor jenever komen samen in de fluweelzachte smaak vol karakter. Gemaakt van over koolstof gefilterde graanalcohol, gelagerde moutwijn, onthard water en een speciaal triple gestookt huisgestookt kruidendistillaat van onder andere jeneverbes, iriswortel en steranijs. Een vleugje vlierbloesem, kardemom en honing maken het compleet. Premium Jenever van Hooghoudt is bewezen de allerzachtste. Ontdek meer over Premium Jenever.

JAN BOELO
Jan Boelo (1988) groeit op in het Groningse Heiligerlee, gelegen in het Oldambt. Hij volgt de studie Fashion Design aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht en loopt stage bij het Franse modehuis Balmain. In 2010 richt Boelo zijn eigen modelabel op onder zijn eigen naam en werkt vanuit zijn atelier in Winschoten aan zijn collecties en kleding voor klanten. Jan Boelo kan onder andere Sunnery James & Ryan Marciano, Ellen ten Damme en de band Within Temptation tot zijn vaste klanten rekenen.

 

From → Hooghoudt

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: