Spring naar inhoud

RoDI

14 mei 2013

Op het Marketing & Design Congres 2013: Jeroen Verbrugge over return on design investment (RoDI)

Als iemand weet waar we in Nederland staan wat betreft accountability van design en hoe we de return on design investment zouden kunnen meten, is het Jeroen Verbrugge. Verbrugge, lid van de Dutch Creative industries Council (de onafhankelijke strategische adviesraad voor de topsector Creatieve Industrie) en directeur van FLEX|The Innovationlab is keynote op het Marketing & Design Congres dat op 20 juni a.s. plaatsvindt in Amsterdam op het drijvende Undercurrent.

Het Marketing & Design Congres 2013 staat volledig in het teken van acountabillity van design en is daarmee een aanrader voor elke marketingcommunicatieprofessional en designmanager die zijn designinspanningen en -investeringen heeft te verantwoorden aan directie of opdrachtgever.

Lees verder op marketingtribune.nl.

M&D 2013 Jeroen Verbrugge

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: