Spring naar inhoud

Eerste Hulp van Schulp

13 maart 2014

eerste-hulp-van-schulp-1

PROUDdesign verbeeldt de natuurlijke kracht van zuiver sap
PROUDdesign ontwikkelde voor Schulp Vruchtensappen een design dat meteen laat zien waar het om gaat: het biologische sap is gemaakt om jouw gezondheid te ondersteunen. Het communiceert onmiskenbaar de natuurlijke kracht van zuiver sap. Zeg maar gewoon “Eerste Hulp van Schulp”.

Karakteristieke vorm
PROUDdesign ontwikkelde voor de verschillende fruit- en groentesappen een iconische verpakking met een hoofdrol voor de bekende kruisvorm. Deze vorm bedekt een deel van de foto’s van het enige fruit of groente wat erin zit. De namen van de varianten zijn daarbij in het rood en lijken gestempeld in kapitalen, eronder staan de wetenschappelijke, Latijnse namen.

Bijsluiter
Steven de Cleen, PROUDdesign: ‘We wilden het ondersteunende gezondheidsaspect duidelijk benadrukken. Dit zijn pure sappen die goed voor je kunnen zijn. De functionele typografie geeft het gevoel van een bijsluiter en de rode dop vormt een opvallend (alarm)signaal. De omdoos hebben we bewust rustig gehouden, met latijnse variantnamen op de achtergrond, zodat de rode vorm met tekst ‘Eerste hulp van Schulp’ nog duidelijker naar voren treedt.”

Credits
Concept: Steven de Cleen
Art director: Arthur van Hamersveld
Fotografie: Wilkins
Bureau: PROUDdesign
Klant: Schulp Vruchtensappen
Merk: Schulp

PROUDdesign
Elk merk heeft iets om trots op te zijn. PROUDdesign zoekt dat en maakt het visueel en tastbaar. Zodat merken én mensen trots en zelfvertrouwen uitstralen. PROUDdesign is een toonaangevend Nederlands packaging- en branddesign bureau en werkt voor merken als Brabantia, Arla en Hero.

eerste-hulp-van-schulp-2-

eerste-hulp-van-schulp-3

eerste-hulp-van-schulp-4

eerste-hulp-van-schulp-5

 

From → PROUD Design

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: